Welkom bij 't Wellnesshuis!

’t Wellnesshuis biedt oplossingen voor iedereen die wil proeven van wellness en genot in de ruimste zin van het woord. Naast het verkopen van de alomgekende installaties zoals Finse sauna’s, hot tubs, barrelsauna’s, infrarood cabines… brengen we het genot zelfs tijdelijk tot aan je voordeur.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een hot tub te huren waardoor de investering in een eigen installatie niet noodzakelijk is voor occasioneel genot. Het huren van een hot tub is al mogelijk voor de duurtijd van minstens één weekend. Een leuk extraatje voor iedere gelegenheid!

Nood aan een relaxmomentje?

Een verjaardagsfeestje, vrijgezellenavond, huwelijksjubileum, iets anders te vieren of gewoon zin om thuis eens te relaxen? Wij maken het allemaal mogelijk. Kom meer te weten over onze producten en diensten!

Hoe het allemaal begon…

12 jaar geleden zette ik de eerste stappen binnen de wellnesssector. Al snel werd dit een passie die ik graag wilde delen met anderen. Met mijn kennis en ervaring wil ik het alledaagse publiek laten kennismaken met een dosis luxe van de hoogste kwaliteit! 

– Filip Janssens

Close Menu