hot tub - vanaf €1.495

Een hot tub biedt je een moment van pure relaxatie, zowel in de zomer als in de winter. Onze authentieke hot tubs zijn vervaardigd uit de beste houtsoorten met een houtgestookte kachel die voor een optimale temperatuur zorgt. 

Bij ’t Wellnesshuis haal je al een hot tub in huis vanaf €1.495. Ook zijn er tal van uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar voor een ultiem gevoel van luxe. Bezoek onze showroom of contacteer ons meteen voor meer informatie.

barrel sauna - VANAF €5500

We kennen ze allemaal: de mooie, ronde vaten waarin een buitensauna verwerkt zit. De barrelsauna heeft een authentieke uitstraling die zowel in een klassieke als in een moderne tuin extra karakter brengt. 

Onze barrelsauna’s hebben tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke houtkachel of voor een elektrische saunakachel. Ook op vlak van grootte heb je verschillende opties. Naast de gewone barrelsauna bieden we zelfs een infrarood versie aan. Voor informatie kan je terecht in onze showroom of neem contact op.

outdoor meubelen- set vanaf €250

Ons authentiek, handgemaakt buitenmeubilair is de perfecte aanvulling voor uw tuin of terras. De meubelen zijn gemaakt van kwalitatief steigerhout en passen perfect bij onze hot tubs en barrel sauna’s. Ook barbecue’s zijn verkrijgbaar in onze showroom!

Geniet van de gezelligste momenten met vrienden en familie. Ontdek alles voor uw outdoor lounge gebied in onze showroom of neem contact op.

GLAMPING TENT- VANAF €2800

Glamping is helemaal hip! Een compleet uitgeruste safaritent brengt je dichter bij de natuur, terwijl je nog steeds kan genieten van comfort. Vanaf nu ook in ons assortiment!

De safaritenten zijn beschikbaar in tal van maten met ruimte voor personalisering. Sanitaire voorzieningen, een kitchenette, het kan allemaal. Een camping-ervaring op jouw maat! Voor informatie kan je terecht in onze showroom of neem contact op.

Close Menu