Partners & events

onze partners

Het Wellnesshuis werkt samen met een aantal kwalitatieve partners. Zo bieden we naast ons assortiment aan hot tubs en sauna’s ook tal van andere wellness items aan voor een verwenmomentje in je tuin.

BONFEU Dealer & Afhaalpunt

Vuurkorven, barbecues en accessoires

RENY Dealer

Haarden en tuinaccessoires in Cortenstaal

TANNKD Dealer

Originele hot tub tanks in staal

OUTSTANDING Dealer

Glamping & safari tenten

SPA-PLUS Dealer

Wellness accessoires

Events & b2B

Je kan ons Wellnesshuis assortiment ook geregeld terugvinden op events. Benieuwd naar waar onze hot tubs, sauna’s en meer al te vinden waren? Lees dan snel verder! Of ben je zelf geïnteresseerd om onze producten op je event te plaatsen? Neem dan zeker even contact op! 

DE KEMPING

Een passieproject van Tijs Vanneste, bekend via zijn muzikale alterego Van Echelpoel. Dit project heeft als doel om kwetsbare, werkzoekende jongeren een werkervaringstraject aan te bieden, en vormt zo een opstap of doorstart naar een duurzame job.

Het Wellnesshuis zorgde er voor een stukje pure luxe met een houtgestookte hot tub, een gezellige bar en meer. Heerlijk ontspannen!

BISTRO TILO – WINTERBAR

Bistro Tilo is een gezellige bistro in Retie. In tijden van corona kwamen ze op met hun gezellige winterwandelingen, compleet met lekkere hapjes. Gezellig en toch coronaproof!

Het Wellnesshuis kon helpen met de creatie van een winterbar, uiteraard inclusief gezellige terrashaard om aan op te warmen.

ZILVERMEER – OVERNACHTEN OP HET WATER

Het Zilvermeer in Mol is een heerlijk vakantiepark met aanwezigheid van natuur, water en uiteraard ook recreatie en avontuur. Zij kwamen met het geweldige idee om een vlot te bouwen aan het water voor een bijzondere overnachting.

Je slaapt er in een glamping tent van Het Wellnesshuis! Ideaal voor wie houdt van speciale locaties en wil verbinden met de natuur.

Close Menu